Kennel Ketunpolun

keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Tähän alkaa jo tottua!


Kaikki edelleenkin ok. Yöllä herätään usempi kerta, jostain kumman syystä Kirke haluaa pihalle aina 4 maissa. Tietysti isot haluaa myös vaikka tietävät että ei onnistu. Viiran lapset kiukkuaa myös yöllä. Miks ne ei voi kiukuta nyt kun oon hereillä!!?? Pakko nousta katsoon ettei Viira ole kenenkään päällä kun pesästä kuuluu kamalaa rääkymistä. Yleensä se on pinkki tyttö, joka saikin tänään viralliseksi nimeksi Wake Up ;) jolla ei ole muuta hätää ,kun että on eksynyt mutsin massiivisen selän taa ja muut varaa sillä aikaa parhaat tissit... Mut ei haittaa heräilyt, mä olen talvilomalla :))

Tänään onkin ollu aivan ihana ilma, joten lähdin Jaskan kans jo aamusta remmikävelylle(jota me ei juuri harrasteta) ja sillä olikin hurjan kivaa. Samalla käytiin mutsilla latailemassa uusia vauvakuvia, jotka löytyy picasa albumista! Mini, Peppi ja Bono pääsi Päivin luokse reenaileen taas pitkästä aikaa. Ihan hyvällä mallilla ovat kaikki, vaikka reenit on jääny tänä keväänä todella vähille. Tarvis nyt innostua tekeen jotain pientä heti töitten jälkeen joka päivä niin sit sais ihan hyvällä omallatunnolla viettää illat lasten kanssa.

Mutsi otti just Sisun ja Viiran mukaansa jäälle. Saa nähdä kuinka pitkälle Viira malttaa kävellä... Se kyllä ihan viihtyy jo laatikon ulkopuolellakin mut käy vähän väliä tarkastamassa onks kaikki tallessa.

Punnitsin aamulla koko köörin. Kirken lapset 9vrk ROP 650g, VSP 844g(poika), TOKO 721g, ERI 694g, V-sert 734g(poika), SERT 700g ja pikkuinen CACIB 505g. Viiran mötkäleet 5vrk pinkki 835g, Wille 875g, musta 760g, valkoinen 877g. Mun on kohta alettava suunnitella jotain rullalautoja noitten mahan alle, ne ei muuten pääse käveleen...

Ei kommentteja: