Kennel Ketunpolun

maanantai 23. maaliskuuta 2009

Rauha maassa...

Nyt on tilanne vähän rauhottunut, Viira ei enää itkeskele ja hoitaa pentuja rauhallisesti. Kirkekään ei ole enää huolestunut ja söi hyvällä halulla aamiaista. Surullista, mutta ehkä meille parempi, että ei tarvi hoitaa pikkuista poikaa.
Eilinen kannusten poisto meni hyvin. Samalla Viira ultrattiin eikä onneksi näkynyt pentuja! Viira vuotaa vielä jotain töhnää ja haisee törkeen pahalle! Lämpö oli kuitenkin normaali ja nyt katsellaan pari päivää ennen kun alotetaan antibiootti kuuri jos vaikka sitä ei tarvis... Illalla pentujen jalat alko tietysti uudestaan vuotaa kun otin tumput pois. Olin aika paineessa kun tosi väsyneenä yritin yksin saada kiemurtelevia lapsia pysymään aloillaan ja toisella kädellä yritin laittaa basibactia ja vähän sitoa jalkaa... No me otettiin tytön kanssa pieni välikuolema sohvalla ja sen aikana jalka olikin melkein kuivunut! Nyt aamulla molemmilla on jalat ok! Aikamoinen helpotus :)
Kirken pikkuinen CACIB kävi tänään Viiran maitobaarissa. Viiran omat lapset on niin isoja, että ajattelin niillekin olevan parasta jakaa maito muutaman Kirken lapsen kanssa. Viiran poika on kasvanut/lihonut vuorokaudessa 100g!!!
Olen vähän mietiskellyt lasten nimiä... Voi olla että mieli vielä muuttuu mutta tässä ehdotuksia:
Viiran poika on Walentino(Bonon isän mukaan) ja tytöt Wanilla Sky, Wild Fox ja Wake Up. Kirken pojat Conroy ja Constantine ja tytöt Constanza, Cerian, Cordelia, Corazon ja Crystal.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Perskeles, veit meijän nimen. ;D Corazonia olen vaalinut ja säästänyt ja odottanut, että pääsen sen omalle pennulle antamaan. No eipä silti, jahka meidän Corazon syntyy, on teidän jo iso aikuinen koira, hehe!

Hyviä nimiä muutkin, oikein hyviä!