Kennel Ketunpolun

maanantai 16. maaliskuuta 2009

Meillä on vauvoja!!!

Kirke sai keisarinleikkauksella 7 ihanaa punaista pikku marsua :) Lapset voi hyvin, äidistä en ole niinkään varma... Kirke on vielä ihan tokkurassa ja on vuotanut jonkin verran. Äsken se latki ruutasta vähän maidon korviketta ja sai ainakin kielensä takaisin sisään. Maitoa ei vielä juuri tule ja Viira-täti imettikin pennut ensimmäisen kerran! Nyt taitaa herua jo paremmin, lapset ainakin jaksavat yrittää kauemmin. Hain kyllä uutta maidon korviketta ja sitä jo maisteltiinkin, mutta toivottavasti ei tarvi antaa sitä kauaa.

Kirke piti leikata kun siltä alko aamulla tulla ensin vaalean vihreätä vuotoa joka muuttu ihan myrkyn vihreeks aamupäivän aikana. Kalkista ja oksitosiinista huolimatta Kirke ei alkanut synnyttää ja niin se sitten leikattiin. Tosi hyvä, parilla vauvalla oli istukka vihreä! Huomenna olis varmaan ollu kuolleita.

Nyt sit jännätään Viiraa. Uuteen leikkaukseen ei todella ole varaa joten sais vanha tekijä synnyttää ihan ite! Vielä se ei kuitenkaan osoita mitään merkkejä...

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Onnea vauvoista! Niillä onkin sitten sama syntymäpäivä kuin meidän kissapienillä. Meillä tosin ei onneksi veistä tarvittu, vaan kuusikko pikkubalineeseja/simskuja syntyi luomusti. Kuvia meijän blogissa. ;)

Tsemppiä Viiralle myös. Eiköhän tuo jo rutiinilla mene. :)

Anne-Mari kirjoitti...

Onnittelut pentusista! Toivottavasti Kirke toipuu pian itse hoitelemaan vaaveja. Kyllä Viira varmaan vanhana tekijänä tekee pennut ihan issekseen, toivottavasti.
Jaksamista sinne teille kaikille...
mammoille, pentusille ja kätilölle

T. Rantavahdin poppoo