Kennel Ketunpolun

tiistai 17. maaliskuuta 2009

2. päivä

Kirke ja vauvat voivat hyvin! Kiukku heräs illan aikana, eka vähän ihmetteli mistä noi kakarat on peräsin, mutta alko kyllä hyvin nopeesti putsata lapsiaan. Muksut saa ilmeisesti ihan tarpeeks maitoa, hännät sojottaa jäykkinä kun ovat tissillä :) Yöllä ne alkuun kitisi aika paljonkin, mutta aamuyöllä ne on hiljentyneet kun mäkin nukuin pari tuntia! Kirke on syönyt tosi hyvin äidinmaidon korviketta, aamulla siinä oli mukana kuivalihaakin. Pennut sensijaan ovat sitä mieltä että feikki maito pa*kaa ja oman mamman maito parasta!
Kirken haava näyttää edelleen hyvältä, ei punota eikä olen mun mielestä turvoksissa. Pennut kyllä sai haavalapun jo eilen päivällä irti, täytyy vaan toivoa että eivät kynsillään revi haavaa auki. Laitoin siihen aloe vera-geeliä joka viilentää ja parantaa ihoa ja siinä on vielä antiseptinen vaikutus eikä ole vauvoille vaarallista! Kirke on käynyt pari kertaa ulkona pikaisesti pissillä. Sit on ollu kamala kiire takasin sisälle ja on tarvinnu vähän itkeskelläkin...
Meinaan tästä lähteä Viiran kanssa REIPPAALLE kävelylle jos se vaikka alkais pukata omia lapsiaan maailmaan! Satu lupas ottaa Minin kun lähtee oman Nanansa kanssa lenkille. Niin meillähän on täällä pentujen lisäksi yksi vieraileva tähti, ihana pikkuinen gronttu tyttö Tendance Belle de Nuit 'Nana' 6kk. Tosi sievä ja kiltti tyttö, tuolla se ulkona painaltaa tälläkin hetkellä mun rekkujen kanssa!
Palataan asiaan myöhemmin...

Ei kommentteja: