Kennel Ketunpolun

keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Ihanaa kun ei tapahdu mitään...

Kiva kun on vaihteeksi rauhallista :) Eilen reenattiin renkaan vetoa Jaskan kanssa ja Gelmi tuli kans kokeilemaan uusia valjaitaan. Jaakko muisti mitä pitää tehdä ja veti hienosti, tuli ihan pieni hiki kun piti himputtaa sen rinnalla. Gelmi taas käyttäyty kun normaali nainen. Ei mitään pelkoa rengasta tai valjaita kohtaan, mutta kun olis pitänyt alkaa vetää ilme muuttu ihan täysin. Se katto meita hölmönä että hei ihan tosi vetäkää itte, täähän painaa! No ei auttanut muu kun mä vedin rengasta ja Satsa suostutteli Gelmiä. Joka kerta kun mä vähän löysensin otetta alko neitikin himmata :) Mutta kyllä se vielä oppii, pääasia että sitä ei pelottanu!
Bonolle laitoin kans ekaa kertaa valjaat päälle ja musta tuntuukin että noilla pojilla on semmoset putkiaivot että kaikki fyysisesti raskas työ sopii niille. Ne ei paljon aivoja käyttele... Bono otti ihan loikkaa kun sen piti saada rengas liikkeelle ja sit mentiin, se näytti suorastaan ylpeeltä, että mä teen isojen poikien hommia... Jatketaan harjotuksia, kohta on jätkät teräskunnossa ;) niin ja Mitsullakin on uudet valjaat...

Tänään tuli oikeestaan eka kunnon konflikti poikien kesken sitten juoksujen alun. Päästin Jaskan ulos pikkutarhasta ja en tiedä kumpi alotti, mutta niin vaan piti poikien alkaa tapella. Ei näyttänyt mitenkään pahalta, Jaska raukka vaan tumpattiin hankeen ja lopuks Bono seiso sen päällä. Tuli pois kun käskin ja Jaska nousi vasta sitten kun Bono oli jo rappusilla. Luulin että kaikki on ok, kummaltakaan ei tullu verta edes korvista, mutta kun harjasin Jaskaa myöhemmin niin huomasin että taas on etulapa turvoksissa. Oikeestaan tosi pahasti, ehkä puolikas meloni kuvaa parhaiten... reikää ei vaan löydy mistään. Tarvii seurata tilannetta, nyt annoin sille Rimadyliä, sitä ei vaan ole kun pari tablettia. Kumma kyllä se ei onnu, mutta selkeesti sattuu kun on nukkunu koko illan. Millonkahan se oppii että ei kannata kaivaa verta nenästä Bonon kanssa..?

Ei kommentteja: