Kennel Ketunpolun

perjantai 23. tammikuuta 2009

Kohta lähtee Bonolta vehkeet!

Kyllä oli kiva tulla eilen ruokatunnille... Koko helvetinjengi oli mua vastassa ulkoeteisessä! Bono on joutunut olemaan isossa näyttelyhäkissä aamupäivät, se kun todella osaa avata kaikki ovet. No se on sitä pikkuhiljaa rikkonut(ihme että sillä on vielä kaikki hampaat!) ja nyt se oli sit saanut kaadettua koko päätyseinän sisään ja tietenkin notkeana koirana kömpinyt häkistä ulos. Avannut varmaan eka keittiön oven, Viira(?) oli syönyt sydämet kattilasta, sit se oli avannut eteisen oven ja kipittänyt yläkertaan! Tytöt on päivät ylhäällä ja oven eteen olen laittanut vielä 20kg ruokasäkin jos ne vaikka hyppii ovea vasten, no possu oli varmasti heivannut säkin pois, Viira oli sen sit repinyt ja napostellut ihan pikkasen, ja avannut oven luultavasti Minin suosiollisella avustuksella. Eihän se olis suuremmin haitannut että kaikki ovet olis ollu auki rappuun joka on kylmä, mutkun Pepillä oli kutakuinkin parhaat päivät menossa!!!! Luultavaa on että Bono on pelehtinyt Pepinkin kanssa. Ne oli niin rauhallisia kun tulin kotiin ja Bonoa ei Peppi juuri kiinnostanut, paremminkin Viira astu Peppiä. Viira oli muuten vähän hassun näkönen kun sen takki oli pikkasen piukee mahan kohdalta :)) Vajaassa puolessa tunnissa ei paljon ehtinyt tehdä muuta kun päivitellä, sit Bono ja tytöt ulos ja Peppi sisään ja takas töihin.
Iltapäivällä lähdettiin jäälle ja ajattelin et katotaan onko Peppi vielä kiinnostava. No olihan se! Peppi joutuu n. 3vk päästä myös ultraan ja jos siellä jotain näkyy niin tarvii sit piikittää se, niin ikävää kun onkin... Ei enempää pentueita tällä kertaa!
Tästä päästiinkin toiseen aiheeseen... Kaikille ihmettelijöille tiedoksi! Musta ei ole tullut ahnetta paskiaista vaikka tällä kertaa meille tulee 3 pentuetta samaan aikaan. Ihan ekaksi, meillä on ollut edellinen pentue 2,5 vuotta sitten, ei kovin ahnetta vai mitä? Toiseksi minä en voi sille mitään että tyttöjen juoksut alkaa samaan aikaan. Viira on niin vanha että nyt oli viimeinen mahdollinen yritys, Kirken sopimus menee kesällä umpeen ja Sisun poikaystävä vanhenee kovaa vauhtia. Joten omasta mielestäni olin vähän pakkotilanteessa. Kenenkään on turha luulla että tällä hommalla tienais, viime pentua oli todella tappiollinen ja niitä laskuja maksettiin pitkään vielä pentujen lähdön jälkeen. Jos näistä kolmesta pentueesta jäis jotain vaivanpalkkaa, olisin enemmän kun tyytyväinen. Toki paperimiesten palkoille, edes siivoojien, on turha kuvitella pääsevänsä.. ;) Kauhulla odotan tulevaa...

Sit vähän muita juttuja. Hain Jaskan eilen kotiin! Olikin jo ikävä sitä murinaa ja kiukuttelua :)) Jaskiksen ja Bonon kanssa käytiin ekaksi ihmis-Jaskan luona nylkemässä vasikka! Heidän naapurissa oli vasikka kuollut synnytyksessä ja Jaska kysyi töissä olisko koirilla halua saada luita, no ehkä!! Jaskan oma norjanharmaa on vielä nirsompi kun Kirke joten sille on kuulemma turha tarjota... Olihan se aika jännä kokemus, vasikka oli vaan niin kaunis että tuntu kyllä aika pahalta. Musta ei varmaan koskaan tulis metsästäjää... Pojat sai sit sit illalla ekat luut, en kyllä tiedä söikö Mini ne kun tuntuu että jätkät vaan piipitti oven takana. Voi kun toi Pepin juoksu loppuis pian!!!

Ei kommentteja: