Kennel Ketunpolun

keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Kuulumisia...

Jaskan jalka on alkanut parantua ihan kivasti, nyt 'pallukka' on n.appelsiinin kokonen ja ihan selvästi täynnä nestettä. Se ei onnu ja just tultiin pyörälenkiltä joten intoa on kyllä liikkumiseen! Jaakko aiheutti viikonlopun aikana vähän lisää huolta... Lauantaina ruokatunnilla huomasin että Jaskan pissa on väriltään ruosteenpunasta! No ok, ajattelin että niin kävi Jazzillekin joskus tappelun jälkeen, ilmeisesti sisuskalut tärähti sen verran että pissan mukana tulee verta, no big deal... Illalla pissa oli sit jo ihan veristä eikä minkään ruosteen väristä, alko vähän huolestuttaa. Sunnuntai aamuna taas tummaa ja vaaleni siitä päivän mittaan.
Sunnuntaina lähdettiin kuitenkin koko porukka Vammalaan Repen ja Roopen luo. Meinasin jättää Jaskiksen kotiin, mutta se ei ollut yhtään kipeän olonen, ei kuumetta ja ruoka maitto paremmin kun muille! Joten ei muuta kun mukaan vaan. Meidän erittäin hyvin käyttäytyvä nuoriso sai jo heti tappelun aikaan(keskenään!) kun päästin ne poikien tarhaan vähän viestittelemään. Jostain syystä Peppi päätti nitistää Sisun ja kaikki oli sit yhdessä kasassa :( Sisu ja Viira sisään R&R kanssa niin tilanne rauhottu. Kyllä oli Repe ja Roope hiljasia poikia kun ne näki että ÄITI tulee!!! Ne meni ihan istumaan yläkerran rappuun ja kuikuilivat sieltä :)) Poika parat, on niillä ollu tiukka mutsi kun vielä isoina miehinä kunnioittavat noin hyvin ;)
Ulkoilemaan lähdettiin 12 maissa, ajattiin jonnekin hevon kuuseen ja tavattiin siellä Alhot joilla on Marmara Tornado elikkäs Sisun velipuoli Tino. Meidän pojat joutu jäämään autoon, mutta muut pääsi mukaan. Käveltiin pieni matka metsässä ja sit kahlattiin jäällä jonkin matkaa ja päästiin ihanalle laavulle. 'Pojat' jäi virittelemään tulta kun me naikkoset+koirat lähdettiin kiertämään lampea. Repe ja Tino välillä vähän ottivat yhteen, mutta hienosti ne kyllä irrotti jo pelkällä huudolla muutaman kokeilun jälkeen. Kuvia otettiin paljon, mutta jostain syystä mutsin kone ei anna lähettää niitä mun postiin. Ja just katsoin Paulin lähettämän meilin jossa piti olla kuvia, niin yhtään kuvaa ei tullut perille!! Kummallista... kuvia laitan näkyviin siis myöhemmin!

Maanantaina soitin Jaskasta lääkärille, joka sanoi että jos koira voi muuten hyvin niin kannataa seurata tilannetta viikon verran. Jos pissaaminen vaikeutuu niin sit vastaanotolle. Mä tykkään tosta meidän yksityisestä lääkäristä todella, se ei turhia hötkyile eikä aina välittömästi 'pakota' tuleen näytille. Kun on varmuutta ja kokemusta niin sen huomaa... Jaska on nyt(keskiviikkona) ihan normaali, pissa on keltasta ja tulee ihan normaalisti. Siis joka paikkaan ja n.100 kertaa/kävely :(

Bonon ja Gelmin kanssa ollaan jatkettu reenejä. Nyt ne vetää rengasta yhdessä, tai siis ilmeisesti Bono vetää ja Gelmi hengailee :)) mut kyllä se vielä oppii! Ollaan otettu myös vähän liikkeitä samalla kertaa. Bono ihan ok, Pepillä vähän liikaa intoa osaamiseen nähden ja Minillä kans. Mini vaan yllätti tiistaina, se teki hienon noudon ja muisti mitä eteenmeno tarkottaa, ei siis ihan talviterässä! Jatketaan harjotuksia, Bonolle pitäis saada BH kevään aikana ja Mitsulle vaikka se JK1, katotaan sit kun lumet alkaa sulaa ja päästään jäljelle... Niin ja saadaan tolle äijän köriläälle selväks miksi siellä maassa on pysyttävä niin kauan kun mutsi toisin määrää!

Niin ja noi meidän 'raskaat tytöt' kyllä taitaa olla raskaina. Viira on tosi kesy, sehän ei vetänyt ketään turpaan Vammalassa, mikä on todela outoa, ja muutenkin se on ollut tosi väsynyt. Sisusta on tullut tosi hellyyden kipeä ja nyt se ihan selvästi väistelee Jaskaa, Jaska tavallisesti tyrkkii sitä aika kovasti kun ollaan juoksemassa ja pihassa välillä, nyt Sisu yrittää pysyä siitä kaukana. Enää en ota Jaskaa ja Sisua samaan aikaan juoksemaan, eipähän Sisun tarvi pelätä että sitä sattuu! Ultraan mennään ens viikolla, Kirke kanssa, ja toivotaan parasta!

Ei kommentteja: