Kennel Ketunpolun

lauantai 10. tammikuuta 2009

Kirke tuli kotiin!

Kirke fan-club :))
Kirke 3,5kk ja Viiran A-pennut.

Sisu ja Nemo. Nemolla on vielä kipsi jalassa.


Sisu hoitaa viiran B-pentuja :)

Tässä vähän kuvia kuinka Sisu ja Kirke ovat olleet leikki-tätejä Viiran lapsille. Ihana nähdä kuinka 'rouvat' hoitavat omia pentusiaan kun niitä viimein saadaan aikaiseksi :)
Eilen siis käytiin Bonon ja Sisun kanssa Vantaalla hakemassa Kirke kotiin! Oli aika rankka reissu. Menomatkalla oli ihan plussa keli Tampereelta eteenpäin ja kura lensi. Mun pissapoika suihkii vaan repsikan puolelle (tietysti!) ja välillä oli ihan sokkoja hetkiä. Varsinkin kun lähempänä Helsinkiä alkoi aurinko paistaa! Onneks löysin vanhat aurinkolasit, muuten en olis nähny lukea opasteista mitään... Löydettin kuitenkin Petikon ABC helposti ja Anne kurvaskin sinne samantien. Bono pääsi vähän jalottelemaan ja haistelemaan pakokaasuja (voi maalaiskoiran herkkää nenää..) kun odoteltiin Kirkeä. Nella ei ekaks tuntenut mua kun työnsin sormeni auton häkkiin, piti vähän murista, mutta meni kyllä suu kiinni kun sanoin muutaman kovan sanan. Tais typy muistaa heti kuka olen ;) Kirke kyllä tunnisti heti, mutta sillä oli niin kiire tervehtimän Bonoa että ei juuri ehditty halailla! Kirke olis heti halunnut leikkiä Bonon kanssa, mutta meillä oli aika kiire, Annen luona odotti ruoka ja Serena jonka piti ottaa kuvia Bonosta.
Muutaman koukeron jälkeen päästiin Annelle ja siellä olikin vastassa erittäin ilonen musta lauma ja yksi collie tyttö. Nopean syömisen jälkeen lähdettiin ottaan kuvia. Kirke pääsi mukaan ja oli ihan kun 'kotonaan' veti täyttä höyryä Bonon kanssa :) Bono on hyvä poseeraamaan joten kuvat oli nopeasti otettu ja Serena pääsi jatkamaan matkaa ja me mentiin takaisin syömään! Kiitos vaan Anne, oli tosi hyvät sapuskat! Gillankin mielestä, se meinas hotkasta mun sormenkin.. :)
Annen kans käytiin vielä Mustin ja Mirrin poistomyymälässä josta sain Kirkelle pentumuonaa halvalla ja mahaa ym. juttuja sit vaan ohjeiden mukaan kehä 3:lle ja kohti Tamperetta. Vähän ennen Klaukkalan ramppia oli hurja onnettomuus, paloauto ja poliisi huristi kivasti autojen välistä, vähän tämmöstä maalais autoilijaa jänskätti... Radiosta kuulin että siinä oli 1 pakettiauto ja 2 henkilöautoa ja jopa 1 ihminen kuollut... Kamalaa! Muuten matka meni joutuisasti, päätä vaan alko särkee kun varmaan vähän jännittää hartioilla ja mehän ei koskaan pysähdytä venytteleen...
Kotona laskin kaikki tytöt paitsi Viiran ulos ja ajattelin että näinhän sen näkee mitä tapahtuu. Peppi yritti käydä Kirken ylle, mutta Kirke anto samalla mitalla takasin ja se loppu siihen. Hyvin suju ulkoilu ja noilla oli ilmeisen hauskaa kun Mini sai ihan hepulin :)
Yökin meni ihan ok. Viira ja Bono oli olohuoneessa, Viira ei vielä houkuta niin paljon kun Sisu, joka on pakko pitää nyt erossa Bonosta! Bono rupes möykkäämään aamulla puoli 7, että olis vähän tylsää pääsiskö ulos. Pakkohan sitä oli sit nousta ja hyvä että noustiin. Ulkona on ihana ilma ja ajattelinkin lähteä koko porukan kanssa pian jäälle! Viiralle koppa päähän niin sekin pääsee juoksemaan!
Palaillaan!

Ei kommentteja: