Kennel Ketunpolun

lauantai 10. huhtikuuta 2010

Kyllä se kevät vaan tulee :)


Yana opiskelee ;) Mätsärissä mutsi tyttöjen kanssa

Piha alkaa näyttää likaiselta uima-altaalta :( ja koirat tykkää pyöritella Yanaa likasemmissa paikoissa. Yansku saikin eilen oikeen shampoo pesun. Onneks se tykkää suihkusta ;)
Ollaan ulkoiltu lähinnä metsässä, on mukavaa kun koissut on puhtaita(märkiä tosin) kun tullaan takas autolle ja muutenkin märässä lumessa rämpiminen vie hyvin mehut meistä kaikista.

Pitkäperjantai hurahti Jämsässä mätsärissä, koko porukka oli mukana mutta kehään pääsi vaan Yana ja Näbä. Mitään erikoisempaa menestystä ei tullut, mutta olen tosi tyytyväinen tyttöjen esiintymisiin!
Lauantaina oli Bonon valio bileet ja sunnuntaina oltiin kaikki hyvin väsyneitä. Erityisesti Hilma jonka tarvi vahtia koko edellinen ilta vieraiden liikkeitä :D
Keskiviikkona käytiin Sisun luona Jyväskylässä. Kiisseli voi hyvin ja on ihan kotiutunut uuteen kämppään! Lauma kävi vähän juoksemassa ja tietysti Sisu ja Hilma kehitti jonkun riidan ja vähän tarvi pöllyttää karvoja. Yana pääsi Sisun kans sit sisälle ja oli kiva katella kuinka niiden piti vielä vähän jatkaa leikkiä :)
Torstaina käytiin reeneissä. Yana alkaa ihan selvästi löytää sisäisen palveluskoiransa ja alkaa vähitellen tajuta käskyjä... Hilman kanssa otettiin kopelointi reeniä, näyttely lähestyy!
Perjantaina Mini kävi ultrassa ja siellä näkyi monta mokkulaa!!! Mennään uudestaan ens perjantaina(samaan hintaan!) ja sit lääkäri yrittää laskea pentuja tarkemmin.
Pikkasen olen onnellinen :DD
Huomenna mennään orivedelle, Bono pääsee leikkimään gronttu Anan kanssa ja tytöt pääsevät kiusaamaan Nemoa. Piia lupas ottaa neideistä uudet kuvat, ainakin Yana on vielä edustuskunnossa...

Ei kommentteja: