Kennel Ketunpolun

perjantai 30. huhtikuuta 2010

Taas musta vappu :(

Keskiviikko iltana lähdettiin koko porukan kanssa katsomaan meidän rankasavotta paikkaa ja suunnittelemaan vähän 'työjärjestystä' koissut juoksivat intona ja erityisesti lintujen jahtaaminen pellolla oli tosi kivaa :) Jossain vaiheessa Yana kuitenkin loukkasi päänsä... Otsassa aikamoinen palkeenkieli, luulen että ihan luu näkyi, en kuitenkaan pystynyt ihan kunnolla sorkkimaan... Päivystävä ell ei ollut meistä kovin kiinnostunut kun kuuli että haava on vaan n.3cm, ja sanoikin että jos siinä on kallonmurtuma se joko selviää tai sitten ei, ja vie se kotiin putsaa ja laita pönttö päähän jos tulehtuu niin hae lääkkeitä. No just joo! Me oltiin mutsin kans sen verran järkyttyneitä että todella mentiin kotiin ja tehtiin noi jutut. Yanahan sit kiusas kaikkia pönttö päässä ja seuraava yö olikin aika hankala. Haava ei näyttänyt aamulla hyvältä joten soitin heti 8 aikaan omalle lääkärille joka saikin meille ajan järjestymään. No haavahan oli, vain vajaa vuorokausi haaverista, tulehtunut ja repsotti aika ikävästi. Riikka laitto siihen yhden tikin pitämään reunat yhdessä ja sivuista sitten pääsee möhnät ulos. Yana oli illan aikalailla tolkku pois mikä toki helpotti meidän muiden oloa. Mutsi tuli 'lapsenvahdiks' iltapäivällä jotta päästiin Bonon kans ottamaan tottista. Tarvii seurata päivä tilannetta, uskaltaako sitä illalla lähtä grillipartyihin... Viime vappuhan oli kanssa hyvin murheellinen...Kirkelle tuli nisätulehdus ja vappuaamuna sillä olikin jo avanne! Mitähän tapahtuu ens vappuna..!?
Nyt aamulla Yana on ihan oma villi itsensä, pönttö ei haittaa YHTÄÄN se vaan vähän hidastaa :D Neiti on nyt 10pv antibioottikuurilla joten PK-tapahtuma jää väliin, onneks Jämsän ja Joensuun näyttelyihin päästään(kunhan ei tulehdu!)
Bonon kanssa ollaan reenattu tottista joka päivä ja nouto alkaakin jo sujua. Herra kun on kovin itsepäinen niin ensimmäinen heitto pitää aina kiukutella, se yrittää tehdä eteenmenon tai vaikka kiivetä A-esteelle, ihan mitä vaan kun ei tarvis huomata kapulaa :D Hypyissä se jo ottaa kapulan ihan kiitettävästi mutta onhan niissäkin vielä hiomista. Kyllä nyt suututtaa kun piti löysäillä koko talvi!
Minin maha kasvaa vauhdilla!! Onneks rouva on myös innostunut uudestaan syömisestä. Viime sunnuntaina käytiin katsomassa Joken tokoilua Keuruulla ja onhan se mahtava. Ihan meni kylmät väreet kun katto sen seuraamista...Siihen pitäis pyrkiä! Jospa pennut peris edes vähän Joken koulutettavuudesta ja kovuudesta ja vähän Minin miellytämisen halua (ja menisivät harrastaville ihmisille!) niin siinä meillä olis joukko upeita PK-koiran alkuja!!
Synnytys lähesty vauhdilla niin pian nähdään...
Sisulla alko juoksu keskiviikkona!! Sini lähtee katsomaan lätkää(siis ihan oikeesti joku voi olla hurahtanut :D) Saksaan ja Kisuli tulee tänne hoitoon 5.5. Lauantaina 8.5 ollaan Hesassa PK-tapahtumassa ja samalla reissulla haen Luckyn meille 'hoitoon'! En ole vielä mutsille maininnut että se saa nauttia Bonon ihanasta seurasta muutaman päivän, mahtaa se ilahtua...(kun uskallan kertoa) Tällä kertaa ei tapahdu vahinkoa!!! Enkä anna Bonon rikkoa mitään... Eli siis mustat lapset näkevät päivänvalon joskus heinäkuussa viikolla 27/28, ei ollenkaan paha aika!

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Ihanaa! Onnea Sisun penturojektiin! Yansulle paljon halitusta ja myötätuntoa, onneksi ei käynyt pahemmin. Eiköhän se tulehdus antibiootilla tokene. Peukut pystyssä täällä. Hilmikselle suukkowuukkoja. Iksu on aina ja edelleen, mutta kohtahan on jo heinäkuu ja pääsen sitä itse vunttaamaan. :))

Laita sitten koirahääkuvia!