Kennel Ketunpolun

torstai 25. maaliskuuta 2010

Kevät tulee...vai tuleeko

Tasan viikko sitten aloin kovasti yskiä ja illalla nousi kuume ja siitä sitten olenkin sairastanut koko ajan :( Maanantaina, kamalan viikonlopun jälkeen, raahauduin lääkäriin ja sain tietää että päällä oli keuhkoputkentulehdus ja vielä bonuksena poskiontelotulehdus. Ei ihme että olin ihan raato! koirat on tosi tympääntyneitä, ne ovat päässeet tasan kerran pellolle(eilen) ja sekin ilo loppu lyhyeen kun antibiootit on pistäny mahan vekkulille... Tänään sain vielä lisää saikkua kun rohinat ei vaan häviä keuhkoista. Voi elukka parat... ;)
Mini on ollut tänään vaisu, se ei halunnut aamiaista vaikka on syönyt tähän asti kuin hevonen. Siis ihan tosi, olen ollu tosi onnellinen! Olisko tämä syömättömyys vinkki tulevista pennuista..? Viira oli pahoinvoiva ja syömätön joka kerta n. 10. vuorokausi astutuksista, Sisu sit ei taas ollut... Saa nähdä, ultraan on vielä aikaa, mutta kyllä Mitsu on kovin hellyyden kipeä ja väsynyt!
Näpsästä ja Bonosta lähtee kivasti karvaa, ne on varmaan ihan huippukunnossa Vaasassa :( Yana vaan porskuttaa, siltä ei varmaan tukka lähde ikinä, tuntuu että persvillat vaan kasvaa! Tarvis alkaa ilmotella lapsia kesän rientoihin, kun vaan jaksais...

Ei kommentteja: