Kennel Ketunpolun

maanantai 28. helmikuuta 2011

Pentutapaaminen

Roni, Ellu, Ronja ja Ego
E-pennut tapasivat toisesnsa eilen Tampereella ja kivaa oli! Mukaan pääsivät Emma, Ronja, Ellu, Dana, Ego, Roni ja Rino. Dana ja Rino ovat Minin pentuja! 4 mustaa poikaa olivat jo aloittaneet hiihtoloman, ehkäpä saadaan koko porukka kasaan kesällä, silloin olisi tarkoitus treffata uudestaan maastolajien merkeissä!

Ekaks näytin Minin kanssa vähän erilaisia tapoja esittää koiraa jonka jälkeen harjoiteltiin samaa lasten kanssa. Hampaiden näyttöä reenattiin erityisesti, se kun tuntuu olevan niin tylsää... Jos jonkinlaista pään pudistelua ja venkuroimista yritettiin, mutta kaikilta hampaat katsottiin useaan kertaan ;) Juokseminen oli vähän hakusassa varsinkin kun kavereita meni edessä ja takana, mutta kaikki osasivat seistä hienosti!

Nyt onkin jo 4 lasta ilmoittautunut näyttelyihin :D ja Minin lapset Dana ja Rino ovat lähdössä ihan ulkomaille asti! Hienoa!!!

Pikkuisen Binksun nyk.Ronja alapurenta on hienosti korjaantunut lähes täydelliseksi saksipurennaksi, ainoastaan 1 alahammas on ristipurennassa. Toivonkin että kun pää vielä kehittyy ja levenee, siirtyisi se viimeinenkin hammas oikealle paikalle...

Olen kyllä erittäin tyytyväinen Sisun lapsiin, kaikki vaikuttavat erittäin iloisilta ja sosiaalisilta! Ulkonäköhän on sivuseikka, mutta ei se ole kenelläkään mikään huono, päin vastoin ;) Mielenkiintoista nähdä miltä muksut näyttävät taas muutaman kuukauden kuluttua!


Hiihtolomalainen Rino on kotiutunut hyvin. Yana vaan aloitti juoksun ja Rino tuntuu tietävän mitä pitää tehdä :( Vielä Yana on sekä Bonon että Rinon kanssa samassa tilassa(kun olen kotona) mutta luultavasti huomenna on Yanan lähdettävä evakkoon. Näpsä on otettava kotiin viimeistään perjantain aikana, illallahan lähdetään porukalla kohti Kuopiota ja Juukaa! Ellun ja Emman eka koitos, vähän jännittää!!!!

Ei kommentteja: