Kennel Ketunpolun

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Läskileiri

Bono ja Peppi 12.2-11
Peppi tuli meille laihdutuskuurille. Tällä erää pystyn pitämään Peppiä 2vk ja keväämmällä katsotaan uudestaan. Lupasin otta Minin pojan Rinon tänne hiihtolomalle joten hoitokoiria riittää ;) enkä oikein usko että 7 koiraa menee sovussa, joten parempi että Peppi menee kotiinsa siksi aikaa.

Pepin alotuspaino oli huimat 31kg!! Normaali paino ton kokoselle tytölle olis 18-20kg eli meillä on kova urakka edessä! Peppi on alku vaikeuksien jälkeen sopeutunut ihan kivasti ja nyt jo jaksaa liikkuakin porukan mukana. Se yrittää jopa leikkiä sisällä :) Harmi että on niin kova pakkanen ettei pihalla olosta tule oikein mitään.


Bonolla kävi yllättäin tyttöystävä perjantai iltana. Mustantuiskun Kiarinaa oli ensin yritetty astuttaa toisella vanhemmalla uroksella mutta vaikeuksien jälkeen sitä yritettiin vielä siementää ja siinä huomattiin että siittiöt eivät enää olleet oikein toimintakykyisiä. Bono oli asiasta oikein tyytyväinen :) Toki poika joutui todella tekemään töitä hupinsa edestä! Kina oli oikein antavainen, mutta kun ei vaan osunut oikeaan kohtaan... Kaikki sitten natsasi keittiössä, mikä oli ihan kiva juttu kun ulkona oli jo aika kylmä!

Seuraava typykkä tuleekin jo tiistaina, kyllä Bonolla on elämä yhtä juhlaa :D

Ei kommentteja: