Kennel Ketunpolun

lauantai 19. helmikuuta 2011

Pakkasta riittää :(

Ego 7kk
Bono ja Maija

Meidän porukan ulkoilut on pakosta jääneet melkein puoleen siitä mitä suunnittelin :( Eilen oli vapaapäivä, mutta auto lähti käyntiin vasta iltäpäivällä! Toki aamusta olis ollut liian kylmä millekkään juoksulenkille, tuntui että keuhkot jääty jo pihassa... Sain kyllä sulatettua molemmat pakastimet ja teinkin koirille herkullisia löytöjä :D Tänään ollaan tehty mustikka-kauraryyni-hirvenliha pannaria(kuulostaapa kamalalta..) sian nahat on uunissa nyt kuivumassa ja sydän odottaa pilkkomista ja kuivaamista!




Pepillä ja Näpsällä on juoksu!! Bono kosiskeli Peppiä siihen malliin, että taidan palauttaa tytön jo maanantaina kotiinsa. Luultavasti Yana ja Minikin aloittaa pian, saa nähdä tekeekö Ellukin ekan juoksunsa samaan ronttiin. Bono raukka!




Aamulla kävi Sisun poika Ego (Black Eleazar) kylässä, Ellu oli ihan onnessaan :) Ego on kasvanut kovasti ja miehistynytkin. Turkkia on vaikka muille jakaa :) tuntuu siltä että koko pesue on kovin karvanen, toivottavasti ovat aikuisinakin... Ensi sunnuntaina(27.2), jos pakkanen sallii, on E-pentujen tapaaminen Tampereella. Silloin yritän ottaa paljon HYVIÄ kuvia kaikista jotka pääsevät paikalle. Mukaan tulee myös Dobry Den ja Dangerous, tarviihan tervutkin olla edustettuna :D

Ei kommentteja: