Kennel Ketunpolun

lauantai 21. helmikuuta 2009

Viikon tapahtumat

kuvassa Bono Kian sohvalla

On ollu onneks aika rauhallinen viikko! Olin edellisen viikonlopun kipee, joten meidän piti missata Soinin reissu :( Uusi reissu on kyllä jo suunnitteilla! Lauantaina Bonolla kävi tyttöystävä ja maanantaina uudestaan. Kiva seistä pakkasessa pikku kuumeessa ja katella kun toverit halailee... Bono hoiti homman hienosti ja Cheri oli oikeen kiva tyttö! Tiistaina päästiin jo vähän ulkoileen. Käytiin Sirkan mökillä ja tehtiinkin siellä aika hyvä lenkki kun ei ollu pilkkijöitä ym. häiriköitä. Siitä jatkettiin Merjan luo Keuruulle hakemaan jauhista! Mini oli ihan villinä kun lihat haisi kotimatkalla sen nokkaan :)

Tiistaina oli vielä aikamoinen yskä flunssan jäljiltä ja venäytinkin selkälihaksen kun yskin niin kovasti, joten en ole oikeen päässyt nauttimaan meidän jäällä kävelyistä. Ollaan kuitenkin ahkerasti ulkoiltu, parasta liikuntaa koirille kun juoksevat hangessa!

Perjantaina aamulla Jaska sit taas innostu jahtaamaan parit autot... Se ainakin sai juosta tarpeeks! Aivan idiootti, auto meni varmaan puolen kilsan päässä ja sinnehän sen piti hönkiä kauheeta vauhtia! Sit se oli ihan rikki kun vihdoin jolkotti meidän luo takas. Varmaan harmitti kun auto meni menojaan ja jätkä joutu palaan takas ilman saalista :)) Onneks noita muita ei kiinnosta. Bono yritti lähtee kerran kun oltiin ekoja kertoja jäällä, mut ei tarvinnu kun kerran sille rumasti karjasta niin ymmärsi heti että toi on hyvin ei toivottua käytöstä... tolla jätkällä on oikeesti järki päässä!

Perjantaina käytiin ulkoilun jälkeen taas ultrassa, nyt Pepin kans. Ei ole akka raskaana! Onneks mut kuitenkin vähän harmittaa... Beata olis halunnut ottaa sen niille synnyttään! Me jo kerettiin katsoon lennotkin valmiiks. Nii ja Beata kerkes jo myymään pari pentua :) Peppis joutu heti laihkarille, mä olen antanut sille royal canin adultia ja se ilmeisesti lihoo siitäkin aika roimasti. Taitaapi tarvita ostaa porkkanoita... Samalla käynnillä Bonon silmä värjättiin ja lääkäri tutki sen ja onneks siellä ei näkynyt mitään haavoja yms. !!

Ultran jälkeen lähdettiin Jyväskylään Kian luo. Peppi ja Bono pääs mukaan vähän katsomaan kaupunkia. Käytiin niitten kanssa Reporangassa jossa ne meinas rohmuta kaikki herkut... Hienosti lapset osas kuitenkin käyttäytyä kaupungissa :) Ostin Sisulle ja Minille Eaglen power formulaa jospa niihin jäis jotain...

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kylläpä teillä sattuu ja tapahtuu. :) Kerro sitten, kuinka tuon power formulan kanssa kävi, niin kokeilen Luaullekin - jos toimii.

Piia kirjoitti...

Ainakin tuo ruoka maittaa! Molemmat laihat tytöt on vähän ronkeleita nappuloiden suhteen, mut toi tuntuu uppoavan. Ainakin vielä ;)

Satu kirjoitti...

Heippa!

Teillä on tosiaan menny viimeaikoina ja lujaa :D on ollu tappeluita ja sun muuta !
Nana on taas kasvanut huimasti !
Pitäisi tosiaan keväämmällä tai kesällä käydä näytillä ! :)
Harmi ettei teille nyt tullu niitä pikkumustia, niin kovasti kun minäkin niitä olisin toivonut ! Mutta onpahan nuita ruskeita nyt tulossa jos jonkin verran ;)
Mutta pidetään yhteyttä !
- Satu & Nana