Kennel Ketunpolun

keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Tylsää...

Otin vähän lähituntumaa meidän ulkorappusiin sunnuntaina ja oon nyt saikulla :( Ei pysty tekeen oikeen mitään ja olo alkaa olla jo tosi tylsä!!! Koirilla kans... Toki nekin on ollu vähän huonossa kunnossa, Bonolla on haava tassussa, Sisu kohelsi taas niin että on vähän onnuskellu ja Viiraa kutittaa!
Toi Viiran kutina on vähän outo juttu, en ymmärrä mistä se oikeen johtuu. Sillä alko karvanlähtö n. kuukausi sitten ja se nyt on ihan normaalia, juoksun pitäis tulla joulun tietämillä ja se pudottaa karvan aina ekaks. Mutta siltä on lähteny karva vaan selästä ja ihosta on tullu kumman rasvanen ja sillä alkaa jalka vippaamaan jo pelkästä silittämisestä. Samaa ruokaa se on syönyt reilut pari kuukautta ja Peppi syö sitä myös ilman oireita. Viira on ollut aina hyvä syömään ja on sietänyt ihan mitä sapuskaa vaan joten ihmettelen todella olisko se nyt herkistynyt jollekin ruoka-aineelle..? Se kuitenkin saa 'kotiruokaa' melkein puolet päivän annoksesta. Siis rakaa lihaa, luita, riisiä/ohraa ja porkkanaa raakana tai keitettynä.
No, Viiran pojan Väinön omistaja soitteli ja kertoi kuinka hän on antanut Väinölle nyt n. kuukauden ajan Aloe Vera juomaa ja herralla on karva lähtenyt hyvään kasvuun ja turkki kiiltää enemmän kun koskaan. Aikasemmin oli ollut puhetta että ruokaa täytyy muuttaa kun Väiski on ollut koko kesän huonossa turkissa... Tilasin saman tien Viiraa ja Sisua varten 2 litraa samaa litkua ja vielä pesuaineenVirkulle :) Toivottavasti paketti tulee jo tänään!
Eilen vähän harjailin Viiraa ja huomasin että se on saanut jo kirputettua ihon rikki kankun päältä! Nahka oli ihan limanen, mutta ei haissut hot spotilta(luojan kiitos!) Pakko tehdä jotain!!! Ulkona sitä ei muuten kutita...
Palataan asiaan!

Ei kommentteja: