Kennel Ketunpolun

lauantai 30. maaliskuuta 2013

Pääsiäinen

Sisun kuulumisia ekaksi...
Sisun haava alkoi parantua hienosti ja Senna alkoi saada hyvin painoa kun maanantaina 25.3 huomasin että jotain 'suolia' työntyy sen haavasta ulos!! Yritin tavoittaa meidän omia lääkäreitä, mutta kukaan ei vastannut (kello oli vähän yli 5) joten soitin Tuhatjalan päivystykseen. Sieltä pyydettiin lähettämään kuva haavasta. Lääkäri oli sitä mieltä että parasta tulla heti. Äiti tuli huolehtimaan pennuista, lähinnä vahtimaan että Yana on kiltisti Sennan kanssa ja minä lähdin Sisun kanssa Tampereelle.
Tuhatjalassa se sitten tutkittiin, otettiin verikoe ja oksetettiin, se kun oli ehtinyt syödä iltaruuan ennen kuin huomasin sen tilan. Sisu ei siis näyttänyt kipeältä!!
Koko haava revittiin auki, ulkona roikkuneet osat vatsapaidasta leikattiin pois ja vatsaontelo huuhdeltiin. Sisemmät tikit olivat revenneet, ilmeisesti siksi kun Sisu tykkää niin kovasti hyppiä... Uloimmat tikit olivat parantuneet hienosti ja ne olisikin saanut poistaa juuri ennen pääsiäistä :/ Nyt Sisu on 'saikulla' taas 10 päivää ja se sai uuden antibioottikuurin. Onneksi paraneminen on lähtenyt hyvin käyntiin ja Senna syö hyvin ja kasvaa!
Sisu on kylllä aikamoinen sissi!!

Yanan pennut ovat olleet vähän kuralla, todennäköisesti siksi kun syövät niiin paljon! Ovat kuitenkin koko ajan reippaita ja kovaäänisiä. Painot nousevat vauhdilla, eilen ne täyttyvät 2 viikkoa ja Sinin kanssa punnittiin koko jengi.
punainen 1142g
keltainen 1155g
oranssi 989g
sininen 1073g
vihreä 1137g
ruskea 1102g

Senna 11vrk 838g

Tänä aamuna erityisesti punainen ja keltainen tyttö päättivät häipyä laatikosta :) Silmät alkavat aueta ja kohta ne jo näkevätkin jotain, niin meillä alkaa Yanan kanssa kovat ajat!! Laitoin pahvista pienen korokkeen laatikon oviaukkoon, mutta eipä se noita termiittejä montaa päivää pitele :D

Picasasta löytyy taas uusia kuvia!

Ei kommentteja: