Kennel Ketunpolun

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Kaikki hyvin...?

Yanan pennut ovat kasvaneet kauheesti!!! Eilen oli semmonen päivä että punnitseminen jäi, mutta silmämääräsesti ne on puolet isompia :D

16.3
keltainen tyttö 443g
punainen tyttö 448g
oranssi tyttö 412g
ruskea poika 412g
vihreä poika 425g
v.sininen poika 422g

18.3
keltainen 526g
punainen 534g
oranssi 472g
ruskea 504g
vihreä 530g
v.sininen 507g

Sisu ei sitten alkanut itse synnyttää :( Se leikattiin eilen päivällä ja onneksi kaikki meni hyvin. Olis pitänyt saada mun ilmeestä kuva kun aloin kuivaamaan pentua... hiljaa mielessäni ajattelin että onko tää ruskea...? Sitten kun sain kalvot pois ja näin kunnolla... täähän on TERVU :) oikeesti! Mikä on mahdollisuus että se yksi ja ainoa pentu on tervu :) ja tyttö.
Pikkuinen Eila osoitti olevansa kulkijoiden sukua jo heti kun sai tipan herätettä kielellle. Ei meinannut käsissä pysyä saatikka kopassa :)

Sisu on ollut ihan sekaisin ja kipeä koko eilisen illan ja yön. Vieläkin se itkeskelee ja varsinkin kun kuulee Yanan pentujen äänet se alkaa itkeä. Kaippa se ajattelee että Yanalla on loput hänen pennuista! Viimeksi niitä oli sentään yhdeksän!! Kipua eniten varmasti aiheuttaa kohdun poisto, mikä tehtiin samalla. Mutta eiköhän Sisu jo huomenna ole parempi! Nyt se on alkanut jo hoitaa Eilaa ja hyvin tulee maitoa vaikka ei saanut mitään hormoonia mikä edistäisi maidon laskeutumista (normaalisti syödään jälkeiset)

Picasassa on näkyvillä jo ekat kuvat Yansun lapsista ja lisään uusia kunhan kerkeen. Eilasta otan tänään kuvia, puhelimella siitä jo räpsin, mutta en osaa laittaa niitä omalle koneelle...

Ei kommentteja: