Kennel Ketunpolun

lauantai 3. heinäkuuta 2010

Lomalla

Bono erkkarissa
Tanskan reissu on onnellisesti ohi. Matka meni mukavasti ja sää suosi, niin paljon että nahka kärvähti :) Aamut oli kylmiä, mutta kyllä sitä teltassakin tarkeni ensimmäiset yöt... Silkeborgin leirintäalueelta varattiinkin sit mökki, oli sen verran edullinen telttapaikkaan verrattuna. Näyttelymenestys oli ihan hieno, varsinkin erkkarissa. MV-näyttelyssä Lucky avo ERI4, Näpsä jun ERI ja Bono avo ERI2 ja VACA. Tuomari olis halunnut laittaa Bonon PU2 mutta säännöt kielsi. Ilmeisesti vaan luokkavoittajat kilpailee PU/PN sijoista. Erkkarissa meni sit vähän paremmin... Lucky avo ERI2 PU3, Näpsä jun ERI1 ja Bono avo ERI1 PU1 SERT ROP ja BIS2!! Possukasta tuli ymmärtääkseni Tanskan muotovalio!

Kuvia reissusta löytyy picasasta!

Pennut oli kasvaneet hurjasti kun tulin kotiin! Erityisesti turkit oli tuuheentuneet ja isolla tytöllä nousi korvakin heti reissun jälkeen. Nuoriso oli myös oppinut kiipeemän portaita ja roikkumaan lahkeissa, mutsi oli ihan hätää kärsimässä välillä ;) Tuntuukin että näillä on kaikista meillä syntyneistä pennuista suurin taistelutahto, ne syttyy heti kun heiluttaa jotain nenän edessä. Kiitos vaan Ainolle karvapatukoista!

EIlen käytiin pentujen kans lääkärissä ja ne sai sirut niskaan. Tänään ollaan menossa Nemon ja porukoiden luo kylään, voipi olla että Nemo ei näistä ipanoista kovasti innostu... Näpsä sen sijaan varmasti kiinnostaa, sillä alko tänään(eilen?) juoksu!! Vähän menee vaikeeks ku Sisu tulee tänne tiistaina, pennut alkaa lähteä keskiviikkona ja synnytyksen pitäis tapahtua lauantaina... Mihin mä laitan Bonon??!!!


Laitan tähän vielä erkkarin arvostelut, ne oli niin hyvät ;)

Näpsä :

15 month complete scissors bite, very nice typical female with a beautiful head, well chizzled, good parallel planes, light stop, excellent mask and pigment, nice dark almond eyes, nice well set ears, very nice topline, good croup, well developed chest, excellent angulations good bonestructure, very good catfeet, excellent temperament and presentation, nice coat texture and colour, good movement, turns elbows a bit out


Bono:

2years 8months complete scissors bite, medium sized male with a lot of expression in the head, good parallel planes, nice stop, excellent mask and pigmentation, middle long well set ears, very nice topline with good strong back and a good croup, excellent angulations, excellent bonestructure, good developed chest, excellent coat texture, colour and charbonay, excellent temperament, excellent presentation, very typical, very good movement, good reach, waves a little bit in the front

Ei kommentteja: