Kennel Ketunpolun

keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

KUUMA...!

Orivedellä Nemon luona
Oriveden reissu meni tosi hyvin, eka pennut oli aika kauhuissaan kun tytöt lähti päästelemään Nemon kanssa, mutta hetken päästä ne oli jo menossa mukana. Käytiin Nemon rannalla ja pikkunen Dana sukelsi oikeen makeesti kun isot loikki sen yli ;) Dana laitettiin sit vesikuppiin pesulle :D Oli oikeen lämmin ja hauska päivä, kiitos taas grilliherkuista ja hyvistä kuvista!!

Eilen käytiin pentujen kans Jyväskylässä hakemassa Sisu. Muksut oli vähän ihmeissään kun vastassa oli Sisun lisäks Collie uros joka olis niiiiin kovin halunnut hoitaa pentuja. Ensi järkytyksestä toivuttuaan pennut pistivät Sisun pehmokäärmeen silpuks, joku osas käydä partsilla kakalla ja Sisun ruokakin löyty. Mennessä oli niin kuuma että oli pakko pistää pennut järveen jo ennen Keuruuta, eli mulla oli 4 'raatoa' kun päästiin illalla kotiin. Muksut nukku sen verran että olivat taas virkeitä kun Dobry Denin eli Rinon porukat tuli hakemaan poikaa.

Tänään lähti ensin Dimanche eli Wilma ja sain nähdä myös Wilman 'isosiskon' Kiiran joka ei tainnut olla kovin innostunut uudesta tulokkaasta ;) Vähän myöhemmin lähti Dana ja sillon alko Minikin olla vähän hädissään... Nyt on jäljellä enää Simba joka lähtee maanantaina. On aika hiljasta!!!

Sisulla alkaa olla tosi tukala olo, en tiedä johtuuko tästä kamalasta kuumuudesta vai alkaako jo jotain tapahtua! Tänään on 60. päivä menossa...

Ei kommentteja: