Kennel Ketunpolun

perjantai 18. kesäkuuta 2010

Kuvissa...


Ketunpolun Bukefalos, Corazon, Wake Up ja Wanilla Sky eli Winski, Sissi, Hilma ja Näpsä kävivät KAnkaanpäässä Ventelällä kuvissa. Koko porukaslta kuvattiin lonkkien ja kyynärien lisäksi olkanivelet, polvet ja koko selkä. Kaikilla on kaikki nivelet terveet ja myöskin selkä!!! Toivotaan että kennelliitosta tulee myös tulokset samoina takasin, sitä kun ei koskaan tiedä... Tytöille laitettiin vielä rokotukset joten koko hinta oli 177e/koira, ei paha!(ilman rok. 149e)

Kyllä olen tyytyväinen :D Kiitos vaan Kaisalle kun tulit Winskin kanssa! Vielä kun Väinö käy kuvissa niin sit on koko B-katras kuvattu!


Pienemmät lapset kasvavat vauhdilla. Kaikki alkaa kiinnostaa ja kaikkea pitää maistaa... Erityisesti keltaset kukat ja lenkkarit ovat nyt in! Porukka alkaa syödä mukavasti jauhista ja kermaviiliä joten Mini pääsee vähän helpommalla. Se on edelleen yhtä tarkka pentujen vahtimisessa vaikka ei niitä enää niin innolla imetäkkään. Huomenna lähdetään ekalle pitkälle automatkalle, saa nähdä tuleeko oksennuksia. Lyhyemmät matkat on menny hienosti.

Ei kommentteja: