Kennel Ketunpolun

sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

D:t 4vk!!

Huomenna D katras täyttää 4viikkoa!! Uskomatonta... Vipinää alkaa olla aikalailla, pennut puree, repii lahkeita, petejä ja toisiansa siihen malliin että välillä saan erotella niitä toisistaan. Tänään on reviiri laajentunut olkkariin ja keittiöön. Keittiö oli tyhmä kun lattia on kylmä ja liukas :(
Muksut ovat ulkoilleet joka päivä, paitsi eilen(SATOI) ja tänään kun satoi taas. Pentuja on käynyt katsomassa muutama varannut henkilö ja Joonas joka asensi mulle eilen uuden telkkarin :) Ihanaa kun ei tarvi koko ajan hypätä sohvalta käynnistämään vanhaa rakkinetta uudestaan. Uus telkkari on kyllä päällä, mutta kivempi sitä on katsella muksujen touhuja :DD
Ensi viikolla alkaakin sitten 'ihmis rumba' kaverit on pyydetty kaikki vellomaan pentuja ja huomenna, sään salliessa, tarvii ottaa lauma mukaan agireeneihin. Muutenkin täytyy kuskata porukkaa ja tutustuttaa ne vaikka ekaksi koulutuskenttään...Toivotaan ettei viikolla sada kaatamalla!!!
Lauantaina käväistiin Orivedellä näyttelyssä. Satoi tietysti, mutta kyllä kannatti palella :) Sisu ERI1 PN1 SERT ja ROP!!! Kisulin vimppa serti ja vielä ropin kera :) nyt on hyvä pitää äitiyslomaa!! Bono oli ERI1 PU2 eikä todellakaan hävinnyt huonolle... Näpsä the malinois oli ERI1 PN4 ja eka SERT :) Eipä olis voinut päivä paljon paremmin mennä! Myös Nemo kävi katsomassa näyttely touhuja ja olis varmaan halunnut siskopuolensa kanssa tehdä lähempää tuttavuutta, tavii mennä sitä kiusaamaan joku päivä vaikka lasten kanssa...!
Ens torstaina onkin jännät paikat.. Winski, Hilma, Näpsä ja Sissi ovat menossa Ventelälle kuviin! Toivotaan että kaikki ovat terveitä!!!

Ei kommentteja: