Kennel Ketunpolun

perjantai 5. helmikuuta 2010

Vapaapäivä :)

Nyt on juteltu ja selvitetty asiat edellisessä kirjoituksessa mainitun kasvattajan kanssa. Muutenkin kiukku on vähän lauhtunut ja oikeastaan jo vähän kaduttaa koko kirjoitus. Tarkoitus oli toki tölvästä kaikkia juoruilijoita ja mutu-juttujen kertojia, suoranaisista valheista yleensä jää kiinni. Mutta niin kun tervukasvattaja sanoi, juttuja liikkuu aina vaikka niitä yrittäisi kuinka lopettaa :( Elämä on.

Vähän mukavampaa on se että Sisu on ollut tänään parempi, suorastaan ärsyttävä :) Aamulla oltiin Bonon ja Sisun kans raviradalla. Bono sai vetää rengasta ja Sisu juosta. Eihän toi akka mitään juossu, hyppi vaan takaperin meidän edessä ja haukku! No, pääasia että sillä oli kivaa.
Pikkutytöt pääsivät sitten lenkille jäälle ja siellä vierähtikin puolitoista tuntia. Yana the läskimaha juoksi kun pieni eläin hangessa, luulis että se edes vähän laihtuis ennen ekaa näyttelyä... Tänään tulikin Tampereen ryhmiksen paperit, tervuja 26, Yana ainoa pentu!

Tässä vielä asiaa Luckyn silmistä...http://kennel-tempranillo.blogspot.com/ Sieltä löytyy vähän kelaamalla oikea kirjoitus.

Ei kommentteja: