Kennel Ketunpolun

sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Tapahtunutta...

vas. Freya, Hilma, Bono ja Näpsä
Keskiviikkona 10.2 käväistiin tyttöjen kanssa Porvoossa. 'Tuliaisina' tuotiin Hilma. Hilmasta haluttiin luopua ajanpuutten vuoksi, ihan hyvä päätös, Evellä kun on monta asiaa huolehdittavana. Mm. kahdet aivan ihanat kissanpennut! Luopuminen on aina vaikeeta, mutta täytyy pystyä ajattelemaan koiran parasta eikä vaan sitä miltä itsestä tuntuu...

Hilma sujahti laumaan vaivattomasti ja Yanasta tuli heti sen bestis! Hilma on ollut ihan ihmeissään kaikesta ulkoilusta ja leikkikavereista. Se olikin aluksi ihan poikki kun vietti iltapäivät pihassa painien tyttöjen kanssa :) Ruoka maittaa myös ja pitääkin kohta alkaa säännöstellä ettei pyöristy niin kuin siskonsa(joka on laihkarilla!)


14.2 Käytiin Tampereella näyttelyssä. Mukana oli Yana ekaa kertaa ja Näbä&Bono. Yansku oli pennuissa 2. Tuomari tykkäs kovasti erityisesti päästä, mutta mahan ympärys sai moitteita ja väri oli vähän väärä. Näpsä sai ainoana junnuna(6kpl) ERIn ja oli lopuksi PN5 ja V-sert! Bono oli hienosti PU1 ja VSP. Näyttely oli maneesissa ja siellä oli kylmä..!


19.2 perjantaina mulla oli vapaata ja Maarit sattui soittamaan ja houkuttelemaan lihan haku reissulle. No mitäs sitä muuta tekee kamalalla pakkasella kun istuu autossa ;) Lähdettiin sit porukalla Pietarsaareen. Oli kiva reissu, koirat juoksenteli Maaritin pihassa pari tuntia ja otettiin vähän kuviakin. Sen jälkeen poikettiin katsomassa Freyaa ja Ronjaa jotka asuvat Uudessakaarlepyyssä, eli ihan matkan varrella! Freya oli kovasti Kirken näköinen, tällä hetkellä ihan kalju, mutta muuten hyvän näköinen. Näpsä, Hilma ja Bono pääsivät sisälle teelle ja sit mentiin ulos vähän 'leikkimään' Eli mun koirat juoksenteli ja Freya metsästi hangesta hiiriä :D


20.2 Lähdin käymään Vantaalla... Otin Oriveden asemalta Sinin kyytiin ja sit posoteltiin Annen luo. Oli vähän kylmää kyytiä, auton lämppäristä on joku juttu hajalla... Vantaalla käytiin eka hakemassa Annen uusi sohva, joka ei tietenkään mahtunut mun autoon! Piti sit ajella Espoosta takaluukku auki..se vasta oli kylmää kyytiä!! Sit mun 'uudet' sohvat autoon ja syömään :) Sini sai halailla Luckya oikeen kunnolla ja tutustua mahdollisen tulevan pentunsa isään, ja paluu matkalla tehtiinkin paljon uusia suunnitelmia ;)


Tänään piti lähteä Nemon luo ulkoilemaan ja näyttämään Hilmaa, mutta ilma näyttää siltä että pysytään kotona koko päivä! Toivottavasti aamulla pääsen töihin tuon hangen läpi... Tai voishan sitä jäädä kotiinkin ;)

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Himmu rakas <3 Kyllä on iso ikävä rakasta pientä, toivottavasti uudessa kodissa tyttö saa riittävästi toimintaa. Mulla oli varsinkin tässä syksyllä ja talvella kokoajan huono omatunto siitä, että liian vähän saa koira aktivointia osakseen.