Kennel Ketunpolun

torstai 30. huhtikuuta 2009

Jänskättää...

Hauskaa Wappua kaikille!
Sit kuulumisia... Aika menee ihan kauheeta vauhtia, muksut on jo yli 6 vk ja Viirankin kakarat on huomenna 6 vk! Ens viikon keskiviikkona on sirutus ja tarkastus ja sit saa alkaa rekisteröidä noita villejä. Nimet on sit lopullisesti päätettävä...no ehkä ne on noi samat, luonteet ja olemukset vastaa nimiä aika hyvin :) Torstaina mennään sit Cronanin kans taas Anidentiin ja vähän on suunitelmissa että lähtis koko poppoo mukaan ja käytäis samalla Pialla kylässä. Muksut sais nähdä Rastin ja Laran! Perjantaina (8.5) lähtis sit ensimmäiset :( Kamalaa, en tiiä miten hennon luopua. Aina aikasemmin olen ollut ihan mielissäni kun ekat ovat lähteneet, mutta nyt alkaa ahistaa! Voi olla että pennunhakijat saa lähtee tyhjin käsin kotiinsa!!

Viime sunnuntaina oltiin Lahdessa Pepin ja Bonon kans näytillä. Oli oikeen hyvä päivä, Bono sert CACIB ja ROP ja Peppi ERI2 PN3 ja sert :) ei paljon läskit haitannu! Me keksittiin Kian kans sille uus määritelmä; se on kiinteesti lihava :)) siks sen selkä ei lölly liikkeessä...

Mutta mikä mua jänskättää on se että huomenna Peppi ja Sisu pääsee belgiyhdistyksen luonnetestiin! Oltiin varapaikalla ja mä jo ehdin unohtaa koko testin kun sit Nina Palmu soitti ja anto eka paikan Sisulle ja sit soitti uudestaan eilen ja Peppikin sai paikan. Kiitos vaan Ninalle hyvistä ohjeista, Kirken ilkeä nisätulehdus on helpottanut aika paljon. Tai ainakin Kirken olo on huomattavasti parempi lypsyn jälkeen. Toivotaan että mamma paranee pian, se on aika surkeen näkönen!

1 kommentti:

Johanna kirjoitti...

"Kiinteästi lihava" :D