Kennel Ketunpolun

tiistai 14. huhtikuuta 2009

Huonoja uutisia :(

Viira onnistu eilen aamulla puremaan Kirken V-sert poikaa portin läpi niin pahasti että siitä tuli lääkäri reissu. Huuto oli kamala ja minä aika järkyttynyt kun huomasin että verta tulee suusta ihan tippumalla. Kun tilanne vähän rauhottu, luulin että haava on vaan pieni naarmu kirsun vieressä, mutta silti päätin soittaa päivystäjälle. Päivystys oli Ruovedellä ja sovittiin että ollaan siellä 11 aikoihin. Onneksi meillä oli kylässä Pia ja Rasti(Kirken ja Minin velipuoli Rasti Deabei) joten mun ei tarvinnut ajaa. Rasti ja Sisu otettiin mukaan ja nokka kohti Ruovettä.
Kamala totuus paljastu sitten kun saatin pikkuinen Cronan untenmaille... Ylä leuassa ja kitalaessa oli monta syvää reikää ja ainakin 1 poskihammas muruina ja kulmuri oli taipunut ientä vasten niin että se piti ottaa pois. Lääkäri Minna ompeli monta tikkiä suukkuun ja samalla huomas että leukaluu liikkuu! Ei muuta kun Tampereelle Reviiriin jossa oli päivystys. Ruovedeltä lähdettiin joskus 1 maissa ajelemaan ja Tampereella oltiin puoli kolmen aikoihin. Sisälle päästiin mekein heti ja sillä aikaa kun pikkuista kuvattiin me käytiin pikaisesti hesessä syömässä. Aikamoinen murtuma suusta löyty ja Cronan sai kassillisen lääkkeitä ja erikoisruokaa ja paljon ohjeita mitä pitää tehdä. Nyt aamulla soitin Veikkolaan Anidentiin missä on suomen ainoa suukirurgi ja nyt odottelen että he ehtivät katsoa meidän kuvat. Toivottavasti murtuma olis sellanen että paranee itsekseen, en missään nimessä halua että pojan leukaa aletaan leikellä!
Kyllä eilen tuli monta kertaa mieleen että mitä järkeä tässä kasvatuksessa on, aina jollekin sattuu jotain tosi pahaa! Ja pakko sitä rahaakin on ajatella, sitä kun ei koskaan tunnu olevan tarpeeksi niin sitten tämmöset ylimääräiset tosi isot kulut tuntuu tosi vaikeilta...
Jotain kivaakin oli pääsiäisessä. Pia ja Rasti oli tosi kiva tavata ja Pia, Tomi ja Nemo kävivät myös katsomassa vauvoja :) Käytiin koko porukalla ulkoilemassa(paitsi Jaska&Bono ja äidit, jostain syystä..) Pia U otti kuvia joita odottelenkin jo kovasti ;) Niin ja Pia M otti paljon kuvia meidän lääkärireissusta, laitan niitä sekä röntgen kuvat näkyviin kunhan vaan saan kaikki.

Cronan on nyt aamulla ollut ihan ok. Se syö hyvin mössöruokaa ja olis ihan hurjan villi, haluaa astua siskojaan ja yrittää purra kaikkea. Voi olla tai on hyvinkin luultavaa että kipulääke vaikuttaa niin hyvin että jätkä luulee olevansa ihan terve :/ Yritän kuitenkin vahtia sitä koko ajan, että kaverit ei ryttää sen nenää ja pakotan sen pentulaatikkoon välillä unille. Kyllä pikkusesta koirasta voi lähteä kamala ääni..!

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Hui, mikä säikäytys! Onneksi ipana toipuu, peukkuja Anidentiin.