Kennel Ketunpolun

keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Winskin varpajaiset

Winski 1kk


Ylpeä iskä Winski 2v.



Lauantaina 1.11 oli täällä maneesissa 2 tokoa. Pakko oli olla niissä töissä, vaikka olis tehnyt mieli jo livistää Ähtäriin katsastamaan Winski ja lapset ;) Kanttiini hommista pääsiin pakenemaan joskus 1 maissa, pikaisesti omat elukat metsään, ruoka naamariin ja viimeset pakkaukset. Tarkotus oli siis lähteä juhlimaan Winskin isäksi tuloa ja valloittamaan Ähtärin yöelämä. Kaisa oli vihjassut että vähän hienompaa rättiä niskaan ja mun kassi olikin sen näköinen kuin olisin lähdössä viikon reissulle...

Ähtärissä oli ihan talvi, kun vihdoinkin pääsin sinne joskus 5 maissa. Onneks vaihdatin talvirenkaat alle perjantaina! Winski ja Wilma piti halata heti kun pääsin sisälle ja vähän harmitti kun pennut oli Kaisan mutsilla... Sovittiin kuitenkin että mennään katsomaan niitä sunnuntaina kun aikaa oli kuiteskin vähän vähän. Kaisa oli jo kokkailemassa ja aikamoiset herkut saikin aikaseksi samalla kun väkersin tukkaa :/ Syötiin ja juotiin kunnolla ja keskusteltiin maailman tärkeimmistä asioista ja puhuttiin vähän törkeyksiäkin kun miehet soitteli...
No joo illasta en muuta kerrokkaan, hauskaa oli ja kotiin päästiin...

Aamulla oli ihan kun olisin kotoa herännyt, jonkun karvakasan takavarpaat suussa! Winskihän se oli kömpinyt kainaloon :)) Aamu oli kaikinpuolin ankea, aamiainen toki oli hyvä, se minkä sain syötyä... Joskus 2 maissa(?) päästiin pentuja katsomaan ja olihan ne ihan mahtavia!!! Hyvä että pääsin sisälle kun kakarat jo loikkas lahkeisiin kiinni, kengät kun sain jalasta niin niitä lähdettiin välittömästi kantamaan johonkin jemmaan :)) Aivan mielettömän iloisia ja välittömiä kakaroita! Tytöt on enemmän äitinsä näköisiä, vaalean punaruskeita ja musta maski, korvat vielä lupassa, mutta poika... aivan ilmetty Winski! Ihan saman värinen, tumman ruskea ja koko pään maski, pienet korvat pystyssä ja Winskin silmät. Huomasin jopa saman tavan istua kesken leikin ja sen mietteliään ilmeen mikä Winskilläkin oli pentuna. Hauskaa nähdä mitä näistä muksuista tulee isona...! Kuvia en saanut yhtään, kamera ei kertakaikkiaan pysynyt perässä ja patteritkin loppuivat!

Kotona olikin sit mukava ylläri odottamassa... Bono oli keittiössä silpunnut ruokasäkin, nappuloita oli kyllä vielä jäljellä kun Viira oli Jaskan kanssa yläkerrassa, luojan kiitos... CD teline oli kaadettu ja levyt levitetty olkkariin, osa myös syöty. Ehkä meillä on eri musiikkimaku?! Yllätävän pientä tuhoa kuitenkin. Niin ja mutsi oli siivonnut pahimmat ;)

Maanantaina oli onneks pekkanen. Siivottiin pihaa ja käytiin metsässä, vaihteeks kun oli kiva ilma.

Tiistaina Virkulla kävi taas hieroja. Mun mielestä jo eka kerta autto, Viira on alkanut itse venyttelemään ja on oikeestaan jopa ylpeä hienosta takista. Takkia pidän sillä päivällä sisällä(täällä on kylmä kun en vielä juuri viittis lämmittää) ja pihalla kun se on siellä pidempään. Vielä toki löyty kipupisteitä selästä, mutta nyt Viira jopa makaili hieronnan aikana!

Tänään käytiinkin pitkällä metsälenkillä kun oli aivan ihana auringon paiste!! Samalla keräsin (taas) ämpärillisen suppilovahveroita. Mutsi alkaa kohta kyllästyä, minä kun en sieniä putsaa kun en siis syökkään niitä... Ompahan sukulaisille joululahjat valmiina :))

Huomenna olis reenit tiedossa ja varmaan vähän juoksentelua Ronjan kanssa. Tarvii paneutua edelleen Mitsun noutoihin ja ottaa myös vähän esineitä!

Ei kommentteja: