Kennel Ketunpolun

perjantai 31. lokakuuta 2008

Perjantai 31.10-08

Sataa taas ihan p*keleesti... Tympii tosi paljon kun piha on kun uima-allas ja koirat tietysti haluis koko ajan ulos. Kuraa tulee sisälle joka kerta hurjat määrät kun kakarat tulee sisälle. Yök!
Mutta tän päivän kuulumisia... Tänään on ollut vapaa ja heti aamuks olikin sovittu Viiralle ensimmäinen hieronta. Virkku ei ihan heti oivaltanut mikä on homman nimi ja yritti tarjota Virvelle lelua ja vähän luutakin :) Kyllä se sitten lopulta rauhottu ja vaikka välillä teki ihan selvästi kipeetä osas akka olla ihan hienosti. 'Alaselkä' eli siis suunnilleen lanne osa on aivan jumissa, vaikuttaa jopa siihen että Viira ei käännä päätänsä kunnolla. Seuraava hieronta on ens tiistaina. Hieronnan jälkeen Viira sai uuden hienon Hurtta-toppaliivin päällensä ja passituksen nukkumaan.
Mini, Sisu ja Bono autoon ja eikun kentälle reenaamaan. Sari oli myöhässä joten koissut sai ekaks juosta raviradalla ja lotrata lätäköissä. Vähänkö oli hauskaa :)) Minin kans harjoteltiin sivulle siirtymisiä, liikkeestä istumista, noutoo ja A-este noutoo, lopuks eteen meno. Ihan hyvin akka toimi, noudoista on tullu tosi hyviä ja luovutetaankin jo istuallaan! Sisun kans pätkät seuraamista ja myös sivulle siirtymisiä. Jostain syystä se alko väistää ja sit alko mennä ihan hermo kun se killitti mua silmiin sen näkösenä että mä en kyl puhu suomee, ainakaan en ymmärrä... no joo otettiin kapula ja jo unohtu väistely! Sisun noudot on parantunu ihan hurjaa vauhtia, kuukausi sitten se just ja just suostu ottaan kapulan suuhun ja vaivalloisesti toi sen mulle. Luovutus oli kapulan tiputus mun varpaille... Nyt se maltto odottaa tuo käskyä ja sit syöksy kapulalle ja hieno luovutus :) Estenoudoissa onkin sit tekemistä, Sisu on sen verran blondi että se ei oikeen pysty tekemään kahta asiaa yhtä aikaa!

Kentältä kun päästiin himaan niin toinen porukka autoon+nastarenkaat ja kaupan kautta metsään. Tarkotus oli kerätä loput suppilovahverot ja juoksuttaa rekut samalla. Mutsi oli ottanut vaan yhden ämpärin ja tietysti sieniä olis löytynyt ihan hurjasti. Sisu, Jaska, Bono ja Peppi kyllä tallas ainakin ämpärillisen, mutta siitä huolimatta samaan paikkaan on mentävä vielä uudestaan! Kotimatkalla käytiin vaihtamassa nastat alle. Täällä sataa vettä, mutta Seinäjoella kuulemma räntää ja lunta. Huomenna pitäis lähtee Winskin varpajaisiin Ähtäriin ja ajattelin et parempi vaihtaa ajoissa...

Nyt on pikkuhiljaa suunnistettava maneesille. Huomenna on 2 TOKOa ja mun pitäis olla kanttiinissa töissä. Hyvä että saa etukäteen viedä osan kamoista niin pääsee aamulla helpommalla.

Ei kommentteja: