Kennel Ketunpolun

sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Kevättä kohti...

Sissi, Ellu ja Yana 6.2-11
Kajaanissa meni hienosti Mini PN2 ja VACA, Bono VSP ja CACIB ja Näpsä räjäytti potin ollen ROP RYP1 ja vielä BIS3!!! Lahdessa menestys jatkui kivasti... Rino PEK(ei siis JUN) 2, Bono PU2 ja Näpsä ROP SERT RYP 2! Turussa Mini PN3 ja Bono VSP!

Ollaan me ehditty muutakin kun misseillä :) Pentuja ollaan tavattu; Veikka, Roni, Zippo, Rino, Ricky, Nemo X 2, Emma, Peppi ja Sissi! Ollaan myös välillä vähän reenattu tottista sekä hiihdetty vähän enemmänkin.

Huoliakin on vähän ollut, Kirken poika Conroy etsi alkuvuodesta uutta kotia Tsekissä. Kovalla väännöllä saimme Beatan kanssa omistajat suostuteltua luopumaan koirasta, se kun oli elänyt yksikseen lähinnä takapihalla ilman mitään aktiviteettejä. Viimeisen kuukauden reppana oli ollut suljettuna perheen autokorjaamoon :( Nyt Conroy 'Rey' asuu Italiassa, aivan ihanassa paikassa kahden gronttu tytön kanssa ja sille on jopa jälkikasvua suunnitelmissa! Olen tosi onnellinen :D

Jälkikasvua on myös Bonolle suunnitelmissa. Ystävänpäivän tienoilla Bonolla ja ihanalla Cäsarborg's Foxy Lourdesilla on treffit!! Huhtikuussa Bonon pitäisi deittailla Flammeus Candy Mixiä, kyllä on poika taas onnensa kukkuloilla ;)

Ei kommentteja: