Kennel Ketunpolun

sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Loma on loppu :(

Viidestätoista pennusta 14 on omissa kodeissaan ja Nalle vielä odottelee lokakuuta ja meidän Puola/Tsekki reissua. Meillä oli jo ekat pentutreffitkin viime perjantaina. Keli oli mahtava, aurinko paistoi mutta ei ollut liian kuuma. Mukana 8 pentua, 5 aikuista ja 12 ihmistä. Reenattiin hakua, jälkeä ja Risto piti lapsille uimakoulua. Jaro iskä näytti mallia :D
Lokakuulle jo suunnitellaan viikonloppuleiriä joka on kaikille kasvateille avoin. Päälajeina olisi haku, tottis ja agility!

1.7 lensi suomeen Gayda galgo Italiasta! Gayda on ainakin passin mukaan marraskuussa 8v täyttävä rouva. Se on aivan ihanan kiltti, rauhallinen ja sopeutuvainen. Laumassa se ei haasta ketään ja osaa olla nätisti Nallenkin kanssa. Se on jo ollut irti metsässä porukan kanssa ja erityisesti tyttöjen kanssa se välillä innostuu oikein irrottelemaan! Kyllä jää belgit kuin nallit kalliolle :)

Tänään käytiin Nallen ja Gaydan kanssa Kaanaassa katsomassa vinttikoirien maastojuoksukilpailuja. Oli todella mielenkiintoista! Tapasimme myös paljon muita galgoja ja niillä riitti Nallessa ihmettelemistä :D Nalle taas meni suippojen seassa kuin kala vedessä.

Lomat on tällä erää lusittu ja huomenna työt kutsuu :( Saapa nähdä mitä täällä päivän aikana askarrellaan... Gayda ainakin tutkii pöydät ja eilen löytyi vähän pureskeltu kaukosäädin mun sängystä. Täytyy yrittää piilottaa kaikki mahdollinen!

Ei kommentteja: