Kennel Ketunpolun

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Muksut 6vk!

Kylläpäs on taas aika mennyt siivillä!!
Tervulandiassa on sattunut kaikenlaista... Kun Yanan tissi alkoi parantua ihan hyvin, Sisulla alkoi olla samoja oikeita. En sitä tietnkään huomannut kun vasta siinä vaiheessa kun Sisu puraisi Sennaa yhtenä maanantai aamuna :( Sain onneksi ajan Keski-Suomen pieneläin klinikalle ja siellä Senna tutkittiin perusteellisesti. Reikiä ei löytynyt onneksi ja Senna liikkui hyvin ja alkoi jopa heiluttaa häntäänsä. Kotona se söi lautaselta, mutta ei saanut imua aikaiseksi. Sitä seurattiin tarkkaan ja kolmantena päivänä se alkoi taas imeä!! Luojan kiitos!
Yanan pennut tyhjensivät Sisun tissit joka ilta ja onneksi alkava tulehdus talttui sillä.

Vaasan näyttelyreissu oli oikein mukava. Bono oli VSP ja Näpsä PN2 sekä Guru (C Ya Soon! z Kovarny) ERI2. Jack oli ihana!! Kovin Atun oloinen jässikkä josta on hyvää vauhtiaa tulossa pelastuskoira! Upeeta!!!

Pennun katsojia on käynyt paljon, onneksi!! Saavat välillä purra vieraidenkin nilkkkoja, ei aina minun :) Oranssi tyttö on vielä vailla omaa aktiivista ja osavaa kotia. Hattivatti on erittäin energinen, rohkea, aika itsenäinen tyttö joka todella pitää leikkimisestä, se myös syö hyvin. Se ei ole ihan kamalan näköinenkään, joten kelpaa varmasti myös näyttelyihin. Väriltään se on harmaa. Mahdolisesti myös sininen poika on vapaana, sitä vielä katsellaan...

Eilen Bonolla kävi pitkään odotettu naisvieras :) Ihana Cäsarborg's Foxy Memphis. Bono tapaa hänet vielä sunnuntaina brunssilla ;)

Pia ja Tomi tulevat tänään pentuja katsomaan ja samalla lähdetään koko revohka tekemään jäljet, mukaan tulevat vielä Merja ja Rico&Karppi. Ai niin, eilen Rico (K.Fistfull of Fire) kävi ampumistestissä joka on tarkoitettu MEJÄ koirille! Ricosta on ehkä tulossa oikein hyötykoira, kokeen läpäistyään se saa jäljittää haavoittunutta hirveä! Ensimmäinen kisapaikkakin on jo loppukesälle...

K.Black Eleazar ja Timo kävivät pyörähtämässä Mäntässä BH kokeessa. Koe meni hienosti ja nyt pojilla on lupa lähteä oikeisiin kokeisiin!! Hyvä Timo & Eko!!!

Ei kommentteja: