Kennel Ketunpolun

tiistai 31. toukokuuta 2011

Lomalla!!!

Menossa 2. lomapäivä :) Tosin molemmat päivät ovat alkaneet 5 maissa...Yanan mielestä voitais nousta samaan aikaan kun normaalisti, nukkuminen on tylsää! Se hyvä puoli on aikasessa heräämisessä että kerkee päivän aikana tehdä vaikka mitä! Tänään olen jo imuroinut auton, pessyt penkit ja pyyhkinyt pölyt. Se on myös melkein pakattu!!! Tosin olen varma että vielä puolet TOSI tärkeistä tavaroista puuttuu...
Mut palataanpas sinne toukokuun alkuun... 8.5 oli Mikkelissä ryhmis, edustus taas hyvä. Mukana Zippo, Emma ja tervut Rino, Ellu ja Näpsä. Päivi Eerola mittas kaikki paitsi Näpsän ;) Zippo ROP-pentu, Emma ERI2(oli sopivan kokonen), Rino ERi2(iso), Ellu EH(62cm) ja Näpsä ROP :) Jäätiin toki ryhmään ja se kannatti Näbä oli RYP 2!
Seuraavana viikonloppuna oli la Äänekoski, siellä mukana Bono ja Näpsä. Hurja päivä: Bono ROP ja RYP 3 ja Näpsä VSP :D Sunnuntaina oli viitasaari ja siellä mukana Ellun veli Roni, Yana ja Näpsä: Roni ekassa JUN näyttelyssä SERT ja VSP!!! Yana ERI1 V-SERT ja Näpsä ROP ja vielä RYP 4. Aivan uskomaton viikonloppu!!!
Nyt ollaan pidetty vähän taukoa ettei rekkuja ala kyllästyttää ja ollaan ihan panostettu tuohon metsässä riehumiseen...
Reissuun lähdetään ensi yönä. Orivedellä eka pysähdys, siellä pitäis olla klo.4.00 Pia, Tanja ja Emma +kamat kyytiin ja satamassa sit toiset treffit klo.7.00. Laivalla täytyy yrittää rentoutua ja vähän nukkuakin, koska sieltä posotetaan vauhdilla etelä-Ruotsiin jossa sit torstaina on erkkari. Erkkarista sit vauhdilla Belgiaan jossa täytyy olla perjantai iltana ennen kuutta lunastamassa mökkiä... Toivotaan että autot kestää!!!

Ei kommentteja: