Kennel Ketunpolun

tiistai 30. marraskuuta 2010

Joulu lähestyy!!

Abhay Noir Polaris 9vk
Latviassa meni hienosti, Bono SERT CACIB ROP LV MVA BALTW-10 ja ryhmässä 8 joukkoon. Näpsä ERI1 PN2 VACA joka vahvistetaan cacibiksi, ja Yana ERI1 PN3 ja BALTJW-10 :D. Muutenkin oli tosi mukava reissu, ehdittiin shoppailemaan ja hotellikin oli hyvä!!
Joku viikko sitten käytiin Jyväskylässä näytillä, Jaska ERI1 PU2 CACIB ja Näpsä ERI1 PN1 SERT CACIB ja VSP!! Yana oli tuomarille väärän värinen ja liian ujo joten H :(
Minin lapset Rino ja Dana kävivät Tampereella näytillä, Rino hienosti ROP-pentu ja Dana PEK1. Dansku oli pikkasen ihmeissään kun oli ekaa kertaa näyttelyssä. Esiintyminen meni vähän hössöttämiseksi, mutta reeniä vaan lisää niin hyvä siitä tulee! molemmat muksut ovat kasvaneet hurjasti ja sitä karvan määrää... Ihan tulee Minin pentuaika mieleen :)
Ollaan me keretty muutakin tekemään kun pelkkiä näyttelyitä... Ronia(Edward) ollaan nähty useamman kerran ja Elviksen kanssa ollaan käyty juoksemassa. Emmaa ja Nemoa ollaan käyty moikkaamassa ja tietysti Sissiä. Yana on myös kuvattu ja koko koira on terve :) Reenattukin ollaan, minkä pakkasilta ollaan pystytty. Tänään otettiin vähän seuraamisia ja istumisia ym. koko porukalla ja yllättäin sekä Näpsä(mä oon niin kaunis mutta tyhmä) ja Yana(ei nyt kerkee..) olivat ihan touhussa mukana. Ellu on tietty intona, lihapulla kun on niiiin hyvää ja Bono tekee pallon takia mitä vaan. Nyt kun on intoo niin sitten on turhan kylmä... :( Lauantaina on pikkujoulut joten viikonloppuna ei koirailla, mutta itsenäisyyspäivälle sovittiin jo treenitreffejä Elviksen kanssa, toivottavasti on siedettävä keli!!

11.12 Yana on ilmotettu messariin ja sitten seuraavana viikonloppuna onkin Liettuan keikka. Sinne lähtee ainoastaan Näpsä, mutta takasin tuleekin myös meidän uusi pikkumusta Abhay Noir Polaris. En meinaa malttaa odottaa!! Varsinainen joululahja :))

Ei kommentteja: