Kennel Ketunpolun

sunnuntai 19. syyskuuta 2010

E-pennut 10vk ja muuta tapahtunutta...

Meillä on jo aika hiljasta, kotona on enää pojat Veikka ja Elvis ja tytöt Ellu ja Binksu. Oliskin helppoa, mutta Yanalla on juoksu :( Yansku oli Jyväskylässä Sinin ja Sisun luona viikon hoidossa, mutta tuli kotiin keskiviikkona. Kiitos vaan Sinille, olit oikea pelastava enkeli! Bonolla oli viime sunnuntaina jälkikisat ja ajattelin että se ei pysty keskittymään mihinkään jos Yansu haisee kotona. No tulosta ei siltikään tullu, maastosta 148p(olis tavinnu väh.150) ja se jäi niin kaiveleen että pakko päästä vielä syksyn aikana yrittämään johonkin!
Perjantaina käytiin tapaamassa Minin tyttöä Danaa :) Dana olikin villi tapaus!! Se juoksi kun pieni eläin Mitsun kanssa ja kun päästin vielä pienemmät eläimet vapaaks niin sitten touhu vasta hulluks muuttui :) Danasta oli aivan ihanaa kun sai kaadettua muksuja nurin ja sit karkuun :D Sisällä Dana olis vielä jaksanut leikkiä, mutta Elvis oli oikeastaan ainoa joka siellä vielä vähän kähnäs ja lopuks sekin anto danskulle hammasta, oikee äijä siis!
Illalla vielä käytiin Hallissa viemässä Eetu omaan kotiinsa ja sielläkin pennut pääsi juoksemaan lasten kanssa. Oli niin rankka päivä että ruoka maitto kotona ja unikin tuli aika helposti.
Eilen käytiin sitten Orivedellä Nemon ja Emman luona. Emma sai ihan hepulin kun mentiin :D Mun isot tytöt ja pennut jäi Tomin huomaan kun Pian kanssa lähdettiin ihan nopeesti käymään Ideaparkissa... Kello oli jotain 6 kun kotiuduttiin, mutta onneks kaikki oli sujunut hyvin ja Tomilla oli vielä hermot kunnossa!
Reissaamista on ollut niin paljon, että pennut osaa olla autossa jo nätisti, ei enää itketä eikä kukaan ole oksentanut. Ihan kiva, nyt lähdetään sieneen koko porukan voimin!

Ei kommentteja: