Kennel Ketunpolun

maanantai 31. toukokuuta 2010

Pennut 2vk

Pennut ovat tänään kokonaista 2 viikkoa vanhoja! Kovasti ovat kasvaneet ja kehittyneet, kaikilla on jo silmät auki ja jokainen yrittää kovasti kävellä ja leikkiä keskenään. Välillä purraan jopa emää tassusta :) Uusi kuvia löytyy taas Picasasta!
Lauantaina käytiin porukalla Joensuussa näyttelyssä. Bono EH2, Yana ekaa kertaa junnuissa ERI1 PN2 ja SERT :D sekä Sisu ERI1 PN1 SERT ja VSP!!! Kiva päivä :) Paikalle tuli myös Kirken ja Bonon tytär Cordelia 'Sara' ja olikin ihana nähdä Saraa vuoden tauon jälkeen! Ihan äitinsä tytär, yhtä rauhallinen ja miellyttävä. Sarastakin löytyy kuvia Picasasta(Joensuu 29.5-10)
Seuraavana viikonloppuna on Jämsässä molempina päivinä näyttelyt, onneks sinne ajaa vain 30min. Mukaan tulee harmaat tytöt, Bono ja Sisu. Sini ja Sisu tulevat lauantaina tänne vellaamaan vauvoja ja pääsevät sitten sunnuntaina kyydissä taas näyttelyyn. Myös ensimmäiset 'oikeat' pennun katsojat tulevat käymään lauantaina. Lauantaina pitäisi käydä myös Jyväskylässä peilauttamassa Minin ja Hilman silmät, kyllä on taas tohinaa yhdelle päivälle...

Ei kommentteja: