Kennel Ketunpolun

torstai 19. marraskuuta 2009

Hyvää ja huonoa...

Ekaks hyvät jutut. Urhosta on tullut ihan virallisesti Pieksämäkeläinen :) Kuulemma viihtyy hyvin ja on saanut ison joukon niin koira- kun ihmisystäviäkin.
Jaakosta on tullut Vilppulalainen :) Sillä on nyt tyttölauma vahdittavanaan ja on ilmeisesti ottamassa isännän paikkaa talossa. Jaskiksen uuteen laumaan kuuluu Virven lisäksi 2 gronttu tyttöä, yksi lappalainen ja tervu-collie sekoitus. On siinä Jaskalla naisia!
Meillä elämä ehti hymyillä melkein viikonlopun kun Viira sitten loukkasi tassunsa. Sitä piti mennä Keuruulle kuvauttamaan ja siellä sitten Virkku oksensi ja siinä oli verta. Siitä lähtien Viira on oksennellut useita kertoja päivässä. Tarkemmin ajatellen Viira on tehnyt sitä jo kesästä, en vaan ole kiinnittänyt siihen niin huomiota kun se on ollut Jaskan kanssa keskenään alakerrassa. Nyt kun se on koko ajan silmien alla huomaa tommoset jutut paremmin. Tassu on jo ihan ok(ei ollut murtunut tai mitään) mutta nyt Viira on lopettanut syömisen!! Se kertoo jo tosi pahasta olosta, Viira on AINA syönyt kun on annettu ruokaa. Se on jopa heti synnytyksen jälkeen halunnut sapuskaa... Nyt illalla se otti muutaman suullisen naudanmahaa ja loput se pupelsi lattialle ja alko nukkua :( Ei ole ainakaan vielä oksentanut, mutta saapa nähdä kun herää...

1 kommentti:

Pia kirjoitti...

Voi Viirulainen, nyt paljon paranemisia sinne! Pidetään peukut ja varpaat pystyssä, että mammakoira paranee!